13. juli 2024Du er her: Home > Markeder > Rejser > Vis links
Rejse tilbud

At rejse behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, der findes masser af billige rejser i form af tilbudsrejser samt ikke mindst afbudsrejser.

Det er bare at springe ud i det! Her har du adgang til et hav af gode rejse-tilbud.
 

Alletiders Rejser
Tilbud.

 
Danmarksrejser
Små færdigpakkede rejser rundt i Danmark, hvor udgangspunktet er enten en bestemt egn, dens natur, kultur og lokalbefolkning eller et særligt tema.

 
Ide Rejser- Syd Spanien
Feriebolig til leje i Mijas Costa. Bo og spis med udsigt over Middelhavet. Ferie for dem der ønsker mere plads og større frihed end på et hotelværelse. Se www.spanskferie.dk Spar fordyrende mellemled, bestil din ferie direkte via mail: idehuset@get2net.dk. Hent tips til nye oplevelser hver dag kontakt interesseformidler Leif Madsen telf. 4345 2119

 
IW-Rejser
Specialister i KURREJSER

 

 
Seniortur til Island
Fantastisk seniortur til Island. Mød islandske seniore i Hveragerdi og kom på udflugter i fantastisk natur.

 
Sirius Rejser
Vi er specialister i Grønlandsrejser. Oplev den storslåede natur i dette fantastiske land. Hundeslædetur på indlandsisen.

 
Spanskferie
Bo og spis med udsigt over Middelhavet. Ferie for dem der ønsker mere plads og større frihed end på et hotelværelse. Feriebolig til leje i Mijas Costa. SE www.spanskferie.dk Spar gebyr og fordyrende mellemled, bestil din ferie direkte via mail: idehuset@get2net.dk Eller ring til Leif Madsen telf. 4345 2119. Få tips til nye oplevelser hver dag.

 
Spies Rejser
Restpladser.

 
Star Tour
Afbudslinien.

 
Thinggaard
Her og Nu.

 
Tjæreborg
Dagstilbud.

 
Ving
Rejs Her & Nu.

 
www.gammelbygaard.dk
Bondegårdsferie - også en rigtig god ferieidé til seniorer. Bo i egen lejlighed med have på et moderne kvægbrugslandbrug i sønderjylland.

 
www.livsværk.dk
Da mange mennesker, ikke mindst de ældre, gerne vil ud at se verden og samtidig lære nyt, vil jeg foreslå en kategori, der hedder "Rejser med indhold" eller evt. "Tema-rejser". Forslaget skyldes, at jeg selv er igang med at arrangere rejser med LIVSHISTORIEN som tema. (på grund af Microsofts langsommelighed, er man desværre nødt til at hente et lille gratis hjælpeprogram på www.idnnow.com for at åbne hjemmesider, som har æ, ø eller å i domænenavnet). Med venlig hilsen, Kate Nielsen

 
www.spansksol.dk
Prøv noget nyt. Kombiner din ferie med din hobby/interesse. Hen tips på www.spansksol.dk

 

 copyright 1999-2024 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions