13. juli 2024Du er her: Home > Markeder > Rejser > Mere information om DFDS
Mere infomation om DFDS
Sponsor annonceBliv Martim Senior og opnå ekstra fordele og
få nye oplevelser.

 
60 år Er De fyldt 60 år og bosiddende i Danmark kan De blive Maritim Senior og opnå fordele hos DFDS Seaways på ruterne fra København-Oslo og Esbjerg-Harwich.
 
Specielt lave priser Som Maritim Senior vil De 2-3 gange om året modtage information og tilbud på MiniCruise og øvrige rejser. Når det er muligt at tilbyde DFDS's almindelige rejser og ydelser til specielle lave priser, er det fordi vi håber, at De også kan rejse på hverdage uden for højsæsonen. 
 
Forkæl Dem selv Men så ligger oplevelserne også lige for. Så hvorfor ikke forkæle Dem selv og Deres nærmeste om bord på vore skibe. Tag en drink i baren, få en kulinarisk oplevelse i en af restauranterne eller tag en svingom til orkestrets livlige rytmer. 
 
Gratis rejser Mulighederne er mange. Rejse nr. 4 er gratis Er de ofte på MiniCruise kan De med fordel be-nytte DFDS Seaways' bonusprogram. Allerede ved 1. rejse opnår De fordele og jo flere rejser De foretager indenfor 12 måneder - jo større fordele. Således er 4. rejse gratis jævnfør reglerne for bonusprogrammet.
 
Fordele og oplevelser Fordele for Maritime Seniorer · MiniCruise til specialpriser. · Bonusprogram på MiniCruise med fordel allerede ved 2. rejse. · 50% rabat på ordinære billetter. · Specialtilbud kun for De Maritime Seniorer. · Løbende relevant information. 
 
Tilmelding Så nemt er det Udfyld og indsend tilmeldingskuponen. De modtager så efterfølgende Deres medlemsnummer til fremtidige bestillinger af rejser. 
Tilmeldingskupon
copyright 1999-2024 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions